glad påsk älsklingar!

hoppas ni har fått påskägg fulla med godis. jag har proppat i mig hela dan! MUUUMS. sonja är på besök hos oss  en vecka, så mycket sightseeing och party blir det. igår var vi på the ivy, sydney's mest posha klubb, uppe på en rooftop med grym utsikt, pool, skjortsnubbar och skumpa. häftigt! bilder kommer....passade ju inte in alls, men vi hoppade runt och fulade oss som vanligt, tills vi tröttnade och gick till en pub istället. dan är i adelaide och hälsar på sin pappa några dar, så saknar honom såklart.. imorrn är vi bjudna till kristy's mamma på påskmiddag, DUBBELMUMS.
längre uppdatering snart, nu måste jag avsluta min skoluppgift, deadline om 10 timmar...urk.
saknar er!
Puss Kakan

tisdag...lite bättre än måndag

har suttit på soffan hela dan, har massor skolarbete att göra men får ingenting gjort! har druckit 3 koppar kaffe och käkat minst 5 frozen youghurt...MUMS! vi köper småförpackningar yoghurt och trycker in i vår lilla mini-frys, det är så jäkla gott... bra när man vill ha glass eller godis men inte pallar gå över vägen till coles..

roliga nyheter: sonja kommer hit nästa vecka! den finska tjejen jag bodde med i edinburgh ska bo med oss i en vecka. dan har semester, och sen kommer påsken, så kan tänka mig att det kommer bli en hel del ferre! sonja har bott i melbourne sen januari, men hennes pengar börjar ta slut,det är dåligt med jobb där, så hon har fått för sig att åka upp till queensland och plocka frukt. stackars barn.... hoppas hon överlever vistelsen som trailer eller tent-trash. vi plockade ju frukt 10 dar i sträck, har nog aldrig haft så ont i kroppen i hela mitt liv! så, ska bli skitkul att hänga med sonja, men måste få allt arbete gjort denna veckan istället! -sliter mitt hår-

på tal om hår.... här kommer mitt senaste färgexperiment... blont eller ginger, det är frågan? jag gillar det iallafall, känns lite somrigt sådär. ska försöka lägga i några fler blonda slingor för att få bort det orangea. vad tycks? :)

ser fram emot en campingtripp i helgen med dan! nu när han har ledigt, och det fortfarande är hyfsat fint väder, ska vi åka på roadtrip, käka ravioli på burk och kanske vakna up nånstans bland kängurur (hoppas) eller spindlar (hoppas inte)

längtar efter er.
from Kakan with löööööv

en sån där måndag...

.........allt känns ganska piss. hade en kul helg dock, med utgång fre+lör, strandhäng, pizza o öl med dan.. så jag kan inte klaga.  gick o lade mig 4 på söndagseftermiddagen och sov ända till kl 9 måndag morgon = 17 timmar. inte normalt! och känner mig fortfarande trött. jag måste ta mig ut ur huset och köpa några böcker till litteraturstudierna, måste läsa en roman i veckan känns det som......SUCK! jag gillar att läsa men bara när jag får göra det i min takt, och välja bok själv. solen skiner ute, men jag pallar inte att gå ut. är väl alltid så vill bara ligga här udner mitt täcke och sura. har fått betyg på kultur och grammatik nu, två fjärdedelar av kursen. fick betyg B i båda, vilket är helt ok. eller, det är BRA, men jag hade hellre haft A såklart. aldrig nöjd............
efter en lång helg med chill och massa pizza, öl och vin..det känns så jobbigt att ta sig i kragen igen, tillbaka till gymmet och nyttiga vanor ....vet att det är värt det efteråt.. men just nu vill jag ha chips och godis till frukost, men en stor sötsliskig iskaffe och donuts!!!
puss puss.
Kakan

12.43 - frukost

en av fördelarna med att vara student - sovmorgon! har haft tonvis att plugga på sistone, plus att vi varit ute och gjort mycket på kvällarna, tidiga skype-dater (MEN DET ÄR DET VÄRT!!) allt detta har gjort mig alldeles stentrött. har sovit 14 timmar nu, och skulle kunna sova 14 till känns det som.
kristy har lärt mig sticka, och nu är jag totalt FAST! det är skitkul ju! stickade framför TV:n igår kväll, jag somnade runt 10-tiden... haha pensionärsvarning eller vad!?
i fredags var vi ute i pyrmont, jättefint område där kristy o stef jobbar (på casinot) dan kom ut ett tag, drack ite öl o sen bodde han o jag på sydney hilton, 34:e våningen!! han jobbade på ett event på hotellet hela helgen så dom lät honom bo där gratis... det var ett ganska litet rum, men lyxigt ändå o grym utsikt!
på lördagen var vi lite kulturella, gick på konstmuseum, o såg 'Never let me go' på bio. sjukt deppig film. vacker, men med en bitter eftersmak. jag som har en fallenhet för att gräva ner mig i allt dåligt som kan hända mådde rätt så piss efteråt...tanken på att alla jag älskar en dag kommer dö, inklusive mig själv...USCH! åkte hem, drack rödvin, åt sjukt mycket ost och kex och mera vin - kvällen var fulländad. sedan en taxiresa vid midnatt för att hämta dan på personalfesten... girlfriend duties haha.
på söndagen gymmade jag, färgade håret.. nu är det verkligen BLONT!! har inga foton än men snart får ni se!! det är lite kul, när jag kom hit hade jag mörkbrunt hår, och det blir bara ljusare och ljusare varje månad... har ju aldrig sett ut som en stereotyp-svensk, så tyckte det var dags nu. det behövs lite mera slingor för att få bort det orangea i underhåret... men är rätt så nöjd ändå!
på söndagkvällen hade vi grillfest hos dan med lite folk, åt så sjukt mycket så jag är fortfarande mätt (nu är det tisdag) chorizos, majskolvar, kyckling, sallad, guacamole, potatissallad och SANGRIA! vi blandade sangria i en stor kastrull och den gick åt kan jag säga.... OCH det kändes i huvudet dagen efter. dan stack till jobbet kl 5 på morgonen, den stackaren, men tog schlafenmorgen. stack till burwood mall där kristy köpte en Iphone - AVIS! snart är jag väl den sista på jorden med en flipmobil... jag handlade en jacka, en svart glansig som funkar bra för utgång, eller bara allmänt schysst höstjacka. hösten är ju inte så kall här... blir runt 15 grader så jag kommer inte behöva nån ulljacka! skönt!
hur har eran helg varit?
love you!
Kakan

RSS 2.0