12.43 - frukost

en av fördelarna med att vara student - sovmorgon! har haft tonvis att plugga på sistone, plus att vi varit ute och gjort mycket på kvällarna, tidiga skype-dater (MEN DET ÄR DET VÄRT!!) allt detta har gjort mig alldeles stentrött. har sovit 14 timmar nu, och skulle kunna sova 14 till känns det som.
kristy har lärt mig sticka, och nu är jag totalt FAST! det är skitkul ju! stickade framför TV:n igår kväll, jag somnade runt 10-tiden... haha pensionärsvarning eller vad!?
i fredags var vi ute i pyrmont, jättefint område där kristy o stef jobbar (på casinot) dan kom ut ett tag, drack ite öl o sen bodde han o jag på sydney hilton, 34:e våningen!! han jobbade på ett event på hotellet hela helgen så dom lät honom bo där gratis... det var ett ganska litet rum, men lyxigt ändå o grym utsikt!
på lördagen var vi lite kulturella, gick på konstmuseum, o såg 'Never let me go' på bio. sjukt deppig film. vacker, men med en bitter eftersmak. jag som har en fallenhet för att gräva ner mig i allt dåligt som kan hända mådde rätt så piss efteråt...tanken på att alla jag älskar en dag kommer dö, inklusive mig själv...USCH! åkte hem, drack rödvin, åt sjukt mycket ost och kex och mera vin - kvällen var fulländad. sedan en taxiresa vid midnatt för att hämta dan på personalfesten... girlfriend duties haha.
på söndagen gymmade jag, färgade håret.. nu är det verkligen BLONT!! har inga foton än men snart får ni se!! det är lite kul, när jag kom hit hade jag mörkbrunt hår, och det blir bara ljusare och ljusare varje månad... har ju aldrig sett ut som en stereotyp-svensk, så tyckte det var dags nu. det behövs lite mera slingor för att få bort det orangea i underhåret... men är rätt så nöjd ändå!
på söndagkvällen hade vi grillfest hos dan med lite folk, åt så sjukt mycket så jag är fortfarande mätt (nu är det tisdag) chorizos, majskolvar, kyckling, sallad, guacamole, potatissallad och SANGRIA! vi blandade sangria i en stor kastrull och den gick åt kan jag säga.... OCH det kändes i huvudet dagen efter. dan stack till jobbet kl 5 på morgonen, den stackaren, men tog schlafenmorgen. stack till burwood mall där kristy köpte en Iphone - AVIS! snart är jag väl den sista på jorden med en flipmobil... jag handlade en jacka, en svart glansig som funkar bra för utgång, eller bara allmänt schysst höstjacka. hösten är ju inte så kall här... blir runt 15 grader så jag kommer inte behöva nån ulljacka! skönt!
hur har eran helg varit?
love you!
Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0