grattis australien!

australia day.
vet inte exakt vad som firas... men skulle tro att det är datumet när australien "upptäcktes" av thomas cook.
har varit på stranden en stund och stekt, men det var alldeles packat med folk redan kl 10 imorse! fanns inte en enda ledig fläck. alla grillar, dricker öl och springer runt i australienflagga-togas.
tycker det är schysst med länder som verkligen firar sin nationaldag och är stolta över det, det är synd att det aldrig varit nån stor grej hemma. nästan  att det är lite fult att tycka om sverige, bara för att en del främlingsfientliga människor skyltar med vår flagga som "deras" symbol. inte frescht!! vi borde ha champagnefrukost 6:e juni, parader och party hela kvällen. sverige är ju så sjukt bra och värt att firas! även om jag försvinner bort då och då älskar jag ju sverige för att det är ett av världens bästa länder på så många sätt :)

har druckit cider i dan's uppblåsbara pool ...kopparberg päron.. yuuumm.

kristy har fixat ihop potatissallad och pavlovatårta (var tvungna att tjuvsmaka...bara liiiite) som vi ska ta med hem till kirsty, grilla och dricka GOON!
skulle gärna vara utomhus men alla är så bekväma av  sig... vill vara nära en toa och kylskåp.. amatörer.
men blir säkert en kul kväll!

puss på er darlings.
kakis

Kommentarer
Postat av: flägen

det där lät ju ganska otroligt underbart! sitta med en cirre i en pool, grilla, strandhäng, ja allt!!!men vadå vill dom inte va ute när det är finnemangväder?! amatörer, det har du rätt i. vi kan blåsa lite snö å hård vind på dem!

snart dags för en date igen så ja kan se dej den här gången! puss puss

2011-01-27 @ 14:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0