hej snugging, fin rompa!

har lärt dan lite svenska... skrattar så jag kissar på mig. de fulaste orden var ju självklart lektion nummer 1, men behöver ju inte nämna dem här eftersom alla vet vilket ord man lär utlänningar först.
flatterfikta!?

frulle i sängen, zappar på TV:n... ni har säkert hört om jordbävningen i christchurch, NZ, över 75 döda. nyheterna rullar ständigt och visar skadade människor och rasade hus. HEMSKT.  så många naturkatastrofer på denna sidan jorden. som tur är ligger sydney så bra till, ingen risk för varken jordbävningar, orkaner eller översvämningar här. orolig själ som jag är, skulle nog aldrig klara av att bo på en plats där man hela tiden har hot överhängande att nåt ska hända, tex Los Angeles....

vädret är skit just nu, och mitt humör likaså. riktigt grinig just nu. det är kallt, regnigt, molnigt... har inte varit på stranden på veckor!!! jag vet att det är kallt och snö hemma, och jag borde få spö för att klaga på sommaren....men är det sommar ska det vara VARMT! den lilla brännan jag fick är borta nu. jag är löjligt besatt av solbränna tycker mina aussies, och de är bleka hela högen, solskydd 30+ (men deras föräldrar är ju britter, de tål inte solen) jag är en solbög som vill bli BRUN! och inte har jag lärt mig att surfa heller. innan jag åkte hit tänkte jag mig stranden occh surf varje dag... har inte riktigt blivit så. vi har gjort  mycket annat, men nu är jag trött på att sitta inomhus. plugg, plugg, alla andra jobbar på dagarna i veckorna så jag har ingen att åka med även om det skulle vara fint väder! buuu.

studiebidrag på väg snart...weiii! tills dess ägnar vi oss åt gratisnöjen;  ikväll blir det musikal och gratis buffé på casinot där kristy jobbar! musikalen är baserad på romanen Dr Zhivago.. namnet är bekant, vet inte vad det handlar om men vi pratade säkert om den i skolan.. men hur mycket minns man från skolan egentligen?


pratstund med mamsen häromdagen, tiden och mina mobilpengar tog snabbt slut men det var det värt, så mysigt! var så lätt att ringa hem när jag var i skottland, jag saknar att inte kunna prata när som helst. 10 timmars tidsskillnad är buuu.
saknar dig mamma!  (och far och bror med såklart)

för er som undrar, man kan inte lära gamla hundar sitta.





kärlek till er!
kakan

Kommentarer
Postat av: Linda

Hann läsa de första raderna innan jag tänkte "hon måste ha lärt honom flatterfikta..". Skrattar för mig själv nu! Man kan fan inte lära gamla hundar att sitta ;)

2011-02-23 @ 14:07:32
URL: http://lindawir.blogg.se/
Postat av: Tesso

träffade din bror o pappa igår igen på gymmet! god I miss you!!!!!!!!!

2011-02-23 @ 22:30:46
URL: http://terroresen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0